BørneIntra v2.19.1

STJERNERNE

Billede

I  STJERNERNE er vi 5 dagplejere, Dorthe og Lone i Glamsbjerg, Laila i Gummerup, og Inga og Gitte i Flemløse.

I hverdagen arbejder vi alle på at give "vores" børn en tryg ogforudsigelig hverdag, med aktiviteter og udfordringer som tager udgangspunkt i det enkelte barns behov og udvikling. F.eks via sang-musik, kreative aktiviteter, skov/ture,motorik,sprog mm.

I Flemløse skal vi i gang med babysalmesang, det glæder vios til at prøve. Vi besøger også det lokale plejehjem, til glæde for både store og små.

HELDAGSLEGESTUE :

Hver fredag mødes vi i Hytten - vores legestue - nabo til UGLEBO, hvilket giver gode mulighed for samarbejde og fælles arrangementer, som Små synger sammen. UGLEBO bliver en naturlig del af "Hyttelivet", og det letter overgangen fra dagpleje-børnehave.

I heldaglegestuen lærer børnene bla. at indgå i en større gruppe - vigtigt når de skal i børnehave. De får også et godt og trygt kendskab til de andre dagplejere og børn, hvilket er en stor fordel ifht gæstepleje.

Mange af vores aktiviteter planlægges ud fra årstider og traditioner - forår, sommer, efterår,vinter, fastelavn, påske, jul etc.

At vi er flere voksne samlet, og derfor kan dele os op i mindre grupper og fordyde os i længere tid, gør at det ofte er de større projekter vi i Hytten kaster os over. Disse bliver jævnligt udstillet i ABC,og ungerne er STOLTE når de kan vise det frem for familien.

Seneste nyhed...

p.t. ingen nyheder

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag